Webinar – etterlengtet læringsplattform

Ute er det grått og inne er det webinar. Vinden river og sliter i de små trærne på “fjellet mitt.” Prøver meg på sjokoladekaffe som jeg kjøpte på min siste byvandring. I dag skal blogguken planlegges og kanskje også teste mer struktur på Instagram. Jeg har meldt meg på “Instagram-…

Trykk her for å lese hele innlegget

The post Webinar – etterlengtet læringsplattform appeared first on Lappeteppet.

Anja Holt

Bloggen handler om hverdagen og alle de små øyeblikkene som gjør den bra. Jeg elsker å lage mat uten at jeg regner på innhold eller mengde. Er ganske aktiv og skriver gjerne om trening uten at jeg forteller hvor mange repetisjoner jeg tar på hver økt. Man må ikke delta i IronMan for å finne treningsglede. Best liker jeg å gå tur.

Jeg skriver en del om at jeg er 100 prosent mamma 50 prosent av året og om livet med store barn. Jeg vil gjerne bidra til å knuse fordommene om at alle skilsmisseunger gråter hele tiden og at mødrene deres aldri reiser seg igjen. Jeg vil vise at ved å ha fokus på de små tingene kan alle ha perfekte øyeblikk i et ikke perfekt liv.

Mer fra lappeteppet.no

Fordel: Ikke trangt om plassen!

Jeg er så trøtt at øynene renner. I natt kastet jeg jeg...
Les Mer