Tyttebær- og kreklinggelé

I helgen plukket jeg tyttebær og krekling. Jeg hadde lyst til å lage gelé til kveldens planlagte hjortemåltid. Selv om jeg skulle ha vin til. Gisp!

Det er en kjent sak at tyttebær og vin ikke er en spesielt lett kombinasjon. Nå har jeg aldri vært hysterisk over en klatt tyttebær til maten selv om det serveres vin. Hvis man ikke drikker vinen rett etter tyttebær så er det ikke noe stort problem.

Continue reading Tyttebær- og kreklinggelé at I Glasset.

Heidi Jaksland Kvernmo

Jeg kjenner en fløyelsmyk rødvin gli over tungen, nesen har allerede fanget opp dufter av mørke bær og urter. Foran meg sitter personen som har laget vinen og ser på meg med forventning.Jeg ønsker å fortelle de gode historiene fra vinens verden.

Jeg har over 20 års erfaring fra vinbransjen, de første ti årene i Vinmonopolet og fra 2005 som vinskribent, blant annet i Nationen, Magasinet Det Gode Liv og som ansvarlig for vinstoffet i Appetitt. Jeg er også vinutdannet med WSET Diploma in Wines and Spirits, og er sertifisert Fine & Rare Wine Specialist fra det østerrikske vinakademi.Velkommen inn til et glass eller to!

Mer fra iglasset.no

Julinyheter på polet

Julinyhetene i Vinmonopolets basis- og testutvalg må karakteriseres som temmelig uinspirerende. Det...
Les Mer