Spesialslipp på Vinmonopolet del 2: moden vin

Gårsdagens post på I Glasset bød på smaksnotater på rød Bordeaux 2015 som lanseres på spesialslippet i morgen, 6. desember. Men det er mer. I tillegg til Bordeaux er temaet moden vin, og her er notatene på de øvrige vinene som ble vist fram på Vinmonopolets pressesmaking forrige uke. To flotte champagner, hvit og rød Bordeaux, tørr og søt riesling, noen burgundere, amerikanere og tilslutt – juvelen av dem alle, Château d’Yquem 1990. Det lanseres en mengde flotte, modne viner utover dette men de ble ikke presentert på smakingen.

Continue reading Spesialslipp på Vinmonopolet del 2: moden vin at I

Heidi Jaksland Kvernmo

Jeg kjenner en fløyelsmyk rødvin gli over tungen, nesen har allerede fanget opp dufter av mørke bær og urter. Foran meg sitter personen som har laget vinen og ser på meg med forventning.Jeg ønsker å fortelle de gode historiene fra vinens verden.

Jeg har over 20 års erfaring fra vinbransjen, de første ti årene i Vinmonopolet og fra 2005 som vinskribent, blant annet i Nationen, Magasinet Det Gode Liv og som ansvarlig for vinstoffet i Appetitt. Jeg er også vinutdannet med WSET Diploma in Wines and Spirits, og er sertifisert Fine & Rare Wine Specialist fra det østerrikske vinakademi.Velkommen inn til et glass eller to!

Mer fra iglasset.no

Årets fårikålvin

Det er litt pussig hele konseptet med alle ting skal ha sin...
Les Mer