Momjeans – bare jeg som sliter med ordet?

“Jeg vil ha Momjeans” sier den lille som ikke lenger er så liten. “Liker ikke det ordet, jeg” svarte jeg. “Liksom litt negativt lada” fortsetter jeg som har sett for mange amerikanske filmer. “OK, da kaller vi det fanzy pants heretter” sa den lille og tok buksene mine som jeg…

Trykk her for å lese hele innlegget

The post Momjeans – bare jeg som sliter med ordet? appeared first on Lappeteppet.

Anja Holt

Bloggen handler om hverdagen og alle de små øyeblikkene som gjør den bra. Jeg elsker å lage mat uten at jeg regner på innhold eller mengde. Er ganske aktiv og skriver gjerne om trening uten at jeg forteller hvor mange repetisjoner jeg tar på hver økt. Man må ikke delta i IronMan for å finne treningsglede. Best liker jeg å gå tur.

Jeg skriver en del om at jeg er 100 prosent mamma 50 prosent av året og om livet med store barn. Jeg vil gjerne bidra til å knuse fordommene om at alle skilsmisseunger gråter hele tiden og at mødrene deres aldri reiser seg igjen. Jeg vil vise at ved å ha fokus på de små tingene kan alle ha perfekte øyeblikk i et ikke perfekt liv.

Fortsett å lese på bloggen https://www.lappeteppet.no/momjeans/
Mer fra lappeteppet.no

Jeg trenger tydeligvis en pause

Noen som lurer på hvor ulven fra helgens maklekurs er? Den er...
Les Mer