Kle deg i en lekker kaftan, hvilken likte du best?

En kaftan hører med til strandtilbehøret. Et anvendelig plagg. Bare å slenge den over en bikini når man skal på stranden. Den har flere bruksområder.

Hyggelig å pynte seg med en kaftan når man sitte å spiser frokost på terrassen på varme dager. Jeg føler meg alltid velkledd og fin med kaftan. Vi må bli flinkere til å kle oss fargerike. Håper jeg greier å inspirere deg  🙂       Mønstret på kaftanen er en reise i seg selv. Den er smart til deg som ikke er så lang. Kle opp kaftanen med hvit bukse og jåle sandaler. Kanskje nytt

Karen Eriksen

Blinyblogg.no skal være en inspirasjonsblogg for kvinner som ønsker å bli en bedre utgave av seg selv, både på det indre og ytre plan.

JEtter 35 år i motebransjen ønsket jeg å glede mange kvinner ved å dele min kunnskap. Jeg har vært med å lage over 1000 bli ny-reportasjer i Allers og KK.

Mer fra blinyblogg.no

En kofte, fem stiler. Hvilken likte du best?

En klassisk strikkekofte har etterhvert fått mange bruksområder. Tidligere brukte man gjerne...
Les Mer