–  Jeg sendte nakenbilder til min yngre kjæreste

Voksen kvinne Influens
Foto: Carline Hernandez / Unsplash

Milf er en populær sjanger på PornHub. Men hvem hadde trodd at det plutselig skulle bli vanlig for godt voksne kvinner å date menn yngre enn dem selv. Mye yngre. En Influens-leser forteller om hva forholdet til en 15 år yngre mann gjør med henne.

Etter et smertefullt samlivsbrudd, måtte jeg ta med sammen og begynne å gå på date. I mitt femtiende år, hadde jeg lært. Trodde jeg. Jeg møtte bra prospekter. Menn på min egen alder, skilte, på bra adresser og med sofistikerte CV-er. Professorer, forretningsfolk og advokater. Alle gode og fine menn.

Møter en mann på 35

Men da jeg minst ventet det, møtte jeg en mann i forbindelse med jobben.  Lys med klarblå øyne, 35 år. Vi snakket om felles interesser. Det streifet meg at dersom jeg var 30, så hadde jeg lagt meg etter ham. For i tillegg til å være kjekk, så har han en oppsiktsvekkende karriere og er et interessant menneske. Han virket også snill. Men ettersom jeg ikke er 30, tenkte jeg ikke mer på det. Gadd ikke en gang å ta på lipgloss. Stod der i høyhalset genser og var hverdagslig. Den samme kvelden da jeg så på nyhetene fikk jeg en venneforespørsel på Facebook. Fra 35-åringen. Så sendte han en pm og spurte hva jeg syntes om et sakskompleks. Jeg svarte kort og saklig, og tenkte ikke mer på det.  Men neste morgen, da jeg stod og pusset tennene, dukket det opp enda en melding. Da forstod jeg at det var mer enn sammenfallende interesse for fag som lå bak.

Så eksploderte det på Messenger. Vi snakket dypt, intenst og hett, gjennom hele dagen. Dagens to do-liste ble fullstendig bortprioritert i antakelig hundrevis av ladede meldinger. Jeg brant over pulten i det han fortalte hva han ønsket å gjøre. Med meg. På et visst tidspunkt, måtte jeg slå av lyden på Messenger-varslingene på pc-en, slik at kollegene ikke skulle bli forstyrret, eller enda verre, se noe av innholdet i meldingene. Et par dager senere stod han på døren min. Med smilende blå øyne og sterke armer.

I de siste dagene, ukene og månedene har jeg våknet jeg med blussende kinn, til en melding fra ham. Borte er tankene om det vonde bruddet. Jeg småløper plystrende og nynnende til jobb. Vi står tett omslynget i portrom, kliner i bilen og snakker aldri om dyre viner eller golf.

Trening for femtiåringer

Som femtiåring blir begynner skribenten å kjøre motorsykkel igjen. Illustrasjonsfoto: Jan de Keijzer / Unsplash

Jeg har bestemt meg for selv ikke bringe aldersforskjellen på bane. Ei heller snakke om små vondter eller andre forhold som kommer med å være 50. Men det betyr ikke at jeg ville skjule alderen min. Jeg har bestemt meg for å være den jeg er: voksen, med noen hvite hår og en liten pigmentflekk på hånden. Det eneste jeg unngår er å snakke om aldersrelaterte problemer. Men hvem vil snakke om problemer?

Men alle som er 50 vet det er en forskjell på å være 35 og 50. Den kan bestå i hvordan komme seg på en motorsykkel. Så nå er tiden inne for å jobbe med det som stivnet i løpet av et ellers vanlig liv. Selvsagt har jeg trent, men nå må jeg jobbe med å bli mer fleksibel. Moren min sa med et snev av forakt at «jeg måtte passe meg vel for ikke å bli hysterisk og desperat». Mens begrepet milf er det tredje største søkeordet på det store pornonettstedet PornHub, regnes det som tarvelig og patologisk at voksne kvinner har yngre elskere – hvert fall hos de som ikke selv er unge. Selv har jeg fått forståelse for alle menn som opp gjennom årene har blitt kalt desperate når de har fått en yngre partner. For meg handlet det ikke om å være ung, men å kunne være i form til å gjøre det jeg hadde lyst til – med ham. Og slik er det nok for alle som finner seg ny partner som er yngre. Det er fint å dele opplevelser – også de som ikke er såkalt passende for alderen.

Mer om trening for voksne her»»

Nakenbilder på Whatsapp

Så ba han meg om å sende nudes. På Whatsapp (Messenger tolererer ikke nakenbilder, lærte jeg). Jeg stod der med telefonen – med noen små rynker ved knærne og rundt navelen og knipset. Jeg bestemte meg for ikke å retusjere dem. Han han hadde jo sett meg tett på uansett. Og dessuten ville jeg ta en for laget. Hvorfor skal jeg retusjere bort livet jeg har levd? Jeg sendte bildet av gårde. Han svarte etter få sekunder: «Deilig». Jeg smilte både innvendig og utvendig. Om jeg bekymret meg for foto på avveie? Nei. For slut shaming er så «2000 and late». Den tid er forbi. De  strikse normene som gjaldt da jeg vokste på syttitallet er utdaterte. Og om det skulle havne på avveie? Hadde det ikke vært morsomt om en såpass voksen kvinnes plutselig ble sett på som så attraktiv for noen at bilder blir rekvirert?

Influens’ skribent sendte nudes til sin unge kjæreste. Illustrasjonsfoto: Jan Zhukov / Unsplash

Voksen, litt forelsket – og realitetsorientert

Men hva ser nå 35-åringen i dette? I en diskusjon sa jeg likevel til ham: «Du vet at jeg er 15 år eldre enn deg?» «Ja», svarte han. «Men dette har ingenting med alder å gjøre. Det er kjemi». Om det kommer til å vare. Nei. Jeg tror ikke det. Jeg ønsker ikke det for ham. Men med ham har jeg måttet ta mange skritt utenfor komfortsonen, bli mer fleksibel og mer omstillingsvillig. Det er kvaliteter som er viktige å ha som menneske. For det vil komme utfordringer. Det hjelper ikke bare å ha erfaring om man ikke klarer å omstille seg og lære nye ting. For det må du. Om og om igjen. Inntil videre er det bare fryde seg over overraskelsene, moroa og oppdage at sommerfugler kan fly inn i magen din også når du er voksen. Jeg sier ja til sommerfugler.

Les mer om voksen sex her »» 

Tags from the story
Written By
Mer fra influens

Hva jeg skulle ønske jeg visste da jeg var tjue

Det er at man overhodet ikke trenger å bruke penger på hudpleieprodukter.
Les Mer