Ikke la krona falle av!

Noen dager, eller uker, er sånn at man liksom aldri kommer igang. Dette har vært en sånn uke. Men jeg har planer, altså. Det er mange innlegg inni meg. turen til Porsgrunn på mandag, det ble jo tidenes latterkule. #livetmedmånedskortlitt om å finne ut om man er fattig i Norge…

Trykk her for å lese hele innlegget

The post Ikke la krona falle av! appeared first on Lappeteppet.

Anja Holt

Bloggen handler om hverdagen og alle de små øyeblikkene som gjør den bra. Jeg elsker å lage mat uten at jeg regner på innhold eller mengde. Er ganske aktiv og skriver gjerne om trening uten at jeg forteller hvor mange repetisjoner jeg tar på hver økt. Man må ikke delta i IronMan for å finne treningsglede. Best liker jeg å gå tur.

Jeg skriver en del om at jeg er 100 prosent mamma 50 prosent av året og om livet med store barn. Jeg vil gjerne bidra til å knuse fordommene om at alle skilsmisseunger gråter hele tiden og at mødrene deres aldri reiser seg igjen. Jeg vil vise at ved å ha fokus på de små tingene kan alle ha perfekte øyeblikk i et ikke perfekt liv.

Mer fra lappeteppet.no

Balder ( Coopus, Coop katten, Kiwikatten)

Balder har nesten like mange navn som liv. Den sorte og hvite...
Les Mer