Forbered julen på nett med Smartphoto!

//Annonse// Smartphoto gjør det litt enklere å gå inn i neste måned for nå nærmer julen seg med stormskritt. Juletreet er allerede oppe på Nationaltheatret stasjon (for tidlig etter min mening) og julemarsipanen er for lengst i butikken. Jeg har ikke så mange gaver jeg skal handle men de jeg…

Trykk her for å lese hele innlegget

The post Forbered julen på nett med Smartphoto! appeared first on Lappeteppet.

Anja Holt

Bloggen handler om hverdagen og alle de små øyeblikkene som gjør den bra. Jeg elsker å lage mat uten at jeg regner på innhold eller mengde. Er ganske aktiv og skriver gjerne om trening uten at jeg forteller hvor mange repetisjoner jeg tar på hver økt. Man må ikke delta i IronMan for å finne treningsglede. Best liker jeg å gå tur.

Jeg skriver en del om at jeg er 100 prosent mamma 50 prosent av året og om livet med store barn. Jeg vil gjerne bidra til å knuse fordommene om at alle skilsmisseunger gråter hele tiden og at mødrene deres aldri reiser seg igjen. Jeg vil vise at ved å ha fokus på de små tingene kan alle ha perfekte øyeblikk i et ikke perfekt liv.

Mer fra lappeteppet.no

Toget som aldri kom

Det måtte jo skje en gang. At toget aldri kom. Det ble...
Les Mer