Et steg i riktig retning

Vi har alle stått i den køen. Den køen som danner seg ved et ulykkessted. Mange ganger er hindringene ryddet av veien, trafikken burde flyte greit men folk er nysgjerrig. At “titte- kø” er et begrep er jo helt teit. Og jeg blir rett og slett grinete når jeg finner ut at jeg har stått […]

The post Et steg i riktig retning appeared first on av Anja Holt.

Anja Holt

Bloggen handler om hverdagen og alle de små øyeblikkene som gjør den bra. Jeg elsker å lage mat uten at jeg regner på innhold eller mengde. Er ganske aktiv og skriver gjerne om trening uten at jeg forteller hvor mange repetisjoner jeg tar på hver økt. Man må ikke delta i IronMan for å finne treningsglede. Best liker jeg å gå tur.

Jeg skriver en del om at jeg er 100 prosent mamma 50 prosent av året og om livet med store barn. Jeg vil gjerne bidra til å knuse fordommene om at alle skilsmisseunger gråter hele tiden og at mødrene deres aldri reiser seg igjen. Jeg vil vise at ved å ha fokus på de små tingene kan alle ha perfekte øyeblikk i et ikke perfekt liv.

Mer fra lappeteppet.no

Huawei Pro 20 kamera vurdering (førsteinntrykk)

Huawei Pro 20 kamera har man hørt mye om. Det ble mitt...
Les Mer