Da jeg ble en agurk-nyhet!

Dette innlegget handler om det å bli en agurk-nyhet. Jeg har lovet å skrive uten filter, og det innebærer noen ganger å si fra. Nå har jeg behov for å fortelle hva som faktisk skjedde i denne sammenhengen.

Tirsdag morgen, den 7. august 2018 la jeg ut dette bildet på Instagram, mest som et litt euforisk gledesutbrudd over hvor vakre disse grønnsakene var:

To timer senere ringer det fra lokalavisen. Journalisten påpeker at jeg har blitt vegetarianer, at han har sett det på Instagram, og lurer på en hel del rundt dette.

Bjørg Hexeberg

Jeg blogger om livet, menneskene jeg møter, gleder, sorger og noen ganger med litt skråblikk på meg selv. Det kan være barneoppdragelse, å bli farmor, det å miste et barn, sorg over ting som endres eller forsvinner, noen huskelapper om å ta vare på det som er akkurat nå.

Jeg blogger fordi jeg liker å uttrykke meg på en plattform hvor jeg ikke redigeres i stykker, et sted hvor jeg slipper å forholde meg til faste maler. Jeg er fri på bloggen. Fri til å mene, fri til å dele.

Mer fra bjorghexeberg.no

Jeg er ikke forkalka, bare veldig, veldig glemsk …

Når du koker opp vann i vannkokeren for å kose deg med...
Les Mer