Conti Bossi Fedrigotti Fojaneghe 2013

I dag går turen opp mot Dolomittene i Alto-Adige. Her, utenfor byen Rovereto i provinsen Trentino, har Conti Bossi Fedrigotti sine fasiliteter. Den adelige Bossi Fedrigotti-familien har røtter i regionen fra over 600 år tilbake og har vært involvert i vin i over tre hundre av de. Den første årgangen ble laget allerede i 1697. 310 år senere, i 2007, kom Masi Estates inn i bildet. De tilførte teknisk kunnskap i produksjonen og ga tilgang til et velsmurt markedsføringsapparat.

Continue reading Conti Bossi Fedrigotti Fojaneghe 2013 at I Glasset.

Heidi Jaksland Kvernmo

Jeg kjenner en fløyelsmyk rødvin gli over tungen, nesen har allerede fanget opp dufter av mørke bær og urter. Foran meg sitter personen som har laget vinen og ser på meg med forventning.Jeg ønsker å fortelle de gode historiene fra vinens verden.

Jeg har over 20 års erfaring fra vinbransjen, de første ti årene i Vinmonopolet og fra 2005 som vinskribent, blant annet i Nationen, Magasinet Det Gode Liv og som ansvarlig for vinstoffet i Appetitt. Jeg er også vinutdannet med WSET Diploma in Wines and Spirits, og er sertifisert Fine & Rare Wine Specialist fra det østerrikske vinakademi.Velkommen inn til et glass eller to!

Mer fra iglasset.no

Torsdagstipset: Soalheiro Primeras Vinhas Alvarinho 2016/17

Du kjenner kanskje allerede Soalheiro Alvarinho, etter min mening et av de...
Les Mer