Brokkolisalat – beste jeg har smakt!

Dette blir en stor porsjon – sikkert nok til 4 voksne som hovedrett, og mange fler som tilbehør.

Du trenger:

500 gr (2 pakker) bacon i terninger (eller skinke med baconsmak)

200 gr (1 pakke) smårettskinke

2 friskt grønne brokkoli

1 stor rødløk, evt. 2 hvis du vil ha mye løksmak

50 gr pinjekjerner

1 dl solsikkekjerner

1 pose Mache-salat

1 pose majones, eller ca 150 gr.

Bjørg Hexeberg

Jeg blogger om livet, menneskene jeg møter, gleder, sorger og noen ganger med litt skråblikk på meg selv. Det kan være barneoppdragelse, å bli farmor, det å miste et barn, sorg over ting som endres eller forsvinner, noen huskelapper om å ta vare på det som er akkurat nå.

Jeg blogger fordi jeg liker å uttrykke meg på en plattform hvor jeg ikke redigeres i stykker, et sted hvor jeg slipper å forholde meg til faste maler. Jeg er fri på bloggen. Fri til å mene, fri til å dele.

Mer fra bjorghexeberg.no

Se opp, da vel!

Av og til jobber jeg på en koselig lokal kafé. Der kan...
Les Mer