Annonseinfo

Annonsemuligheter

Vi tilbyr tre ulike former for kommersielle konsepter på INFLUENS. Resultatene er målbare, og her har du en unik mulighet til å nå ut til et voksent publikum med merkevaren din.

NATIVE ADVERTISING

Vi har en egen kategori på INFLUENS som er optimalisert for native advertising. Det vil si at annonsen din får en visuell profil som matcher de andre bloggpostene, og denne kan ligge øverst i feeden til avtalt tid. Native advertising-innlegg vil merkes “Annonse” i tråd med Forbrukerombudets veileder for merking av reklame i sosiale medier.

Alt vi trenger er en tekst om produktet/budskapet du vil promotere, samt relevante bilder. Oppslagsbildet må være 1060 pixler bredt.

Trenger du hjelp til å formulere tekst? Ta kontakt, så hjelper vi deg. Vi har lang erfaring med å produkttilpasse tekst med en salgsfremmende undertone.

INFLUENCER MARKETING

Eller la oss kalle det inspirasjonsmarkedsføring. INFLUENS består av over tjue erfarne og kunnskapsrike opinionsledere, hver med sitt ekspertisefelt. Et samarbeid med en influencer kan bidra til å nå et nytt og større publikum, samt bidra til å skape økt engasjement gjennom deling og spredning av innhold skrevet med en kunnskapsrik og inspirerende penn.

På INFLUENS møter du sterke stemmer som brenner for å inspirere leserne sine innen økonomi, skjønnhet, sex, helse, politikk, familie, forskning og viten, mote, bil, kultur, interiør, hage, verktøy, reise, mat og håndarbeid. Alle har et lojalt og voksent publikum.

Vi veileder deg gjerne for å finne ut hvem du bør samarbeide med for å treffe akkurat de leserne du ønsker.

TRADISJONELLE BANNERANNONSER

Vi har gode muligheter på INFLUENS til tradisjonell annonsering, både med video og stillbilder. Send oss din billedfil med URL til ønsket landingsside.

Vårt mål er å ha få, men gode annonser som gir leseren en merverdi.

Klikk her for å se vår annonsemal.

Noen av kundene INFLUENS-bloggerne har samarbeidet med:

For mer informasjon, ta kontakt med Inga Ragnhild Holst eller Vibeke Montero

Vi forbeholder oss retten å takke nei til reklamesamarbeid som vi mener ikke er av interesse for INFLUENS’ målgruppe. Leserne som kommer til oss skal alltid føle at de finner relevant stoff av høy kvalitet, enten det er reklame eller ikke.

Det er overordnet viktig at annonsene fungerer som de skal og annonsøren er selv ansvarlig for materiellet. Influens forbeholder seg retten til å umiddelbart fjerne annonser som ikke fungerer tilfredsstillende.